Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi’ndeki rakibi belli oldu! İşte eşleşmeler

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Spor Haberleri

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe’nin, çeyrek final turundaki rakibi belli oldu. Fenerbahçe, Olympiakos ile eşleşti. İşte UEFA Konferans Ligi’ndeki tüm eşleşmeler.

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Union Saint-Gilloise’yu 3-1’lik skorla geçen ve tur atlayan temsilcimiz Fenerbahçe’nin, çeyrek finaldeki rakibi belli oldu. 

İşte çeyrek final eşleşmeleri;

Club Brugge- PAOK

Olympiakos-FENERBAHÇE

Aston Villa - Lille

Viktoria Plzen - Fiorentina

YARI FİNALDE RAKİP KİM OLACAK?

Fenerbahçe ile Olympiakos arasındaki ilk maç deplasmanda, rövanş maçı İstanbul'da oynanacak. Fenerbahçe, Olympiakos'u elemesi halinde Avrupa Konferans Ligi yarı finalinde Aston Villa-Lille eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi’ndeki rakibi belli oldu! İşte eşleşmeler - 1. Resim

FİNAL NE ZAMAN?

Konferans Ligi çeyrek final maçları 11 ve 18 Nisan’da oynanacak. Yarı final karşılaşmaları ise 2 ve 9 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek. Konferans Ligi finali kupası, 29 Mayıs’ta Yunanistan’ın Atina Şehri’ndeki Ayasofya Stadı’nda oynanacak.

Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi’ndeki rakibi belli oldu! İşte eşleşmeler - 1. Resim

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...