Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçimlerinde kazanan Uğur Dündar oldu. Dündar, 824 oy ile başkan seçildi.

Fenerbahçe'de bugün gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçimlerini Uğur Dündar kazandı. Toplamda 1871 oy kullanılan seçimde Uğur Dündar 824, Vefa Küçük 799, Nail Kır 122 ve Sait Yılmaz 117 oy alırken 9 oy geçersiz sayıldı.

"ÇOCUKLUK HAYALİM ŞİMDİ GERÇEKLEŞTİ"

Kazanmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Uğur Dündar, "Ortaokul yıllarında Dolmabahçe Stadyumu'nun denize bakan tribününün gişelerinin altında futbolcuların çıkış kapısı vardı. Ben o yaşlarda Fenerbahçe’nin İstanbul Ligi’nde en alt sıralarda yer alan Emniyet, Adalet, Beyoğluspor, Beykoz gibi takımlarıyla yaptığı maçlara gider, kimi zaman lapa lapa yağan kar altında maçtan sonra bizim futbolcularımızın çıkışlarını beklerdim. Lefter'leri, Şeref'leri Can Bartu'ları, Basri Dilimli'leri, Naci Erdem'leri dikkatle süzer ve günün birinde acaba ben bu kulübe bir katkıda bulunabilecek miyim diye düşler kurardım. O çocukluk hayalim şimdi gerçekleşti" dedi.

"Başkan Ali Koç ile adaylığımı ilan etmeden önce yaptığım görüşmede kendisine birlik ve bütünlük için yola çıktığımızı, kimsenin adamı olmayacağımı, Fenerbahçe’nin adamı olarak görev yapacağımı net bir şekilde söyledim" diyen Dündar, "Bu sözümün hayata geçtiğine sizler de tanıklık edeceksiniz. İnşallah çok güzel bir çalışma ortamı sağlayacağız ve dediğim gibi bundan Fenerbahçe güçlü çıkarak kazanacaktır" ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ'TAN VEFA KÜÇÜK'E TEŞEKKÜR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Tüm camialara örnek olacak bir seçim yarışı, günü ve neticesinde de açıklanan seçim sonucunu hep beraber ürettik. Bir kez daha Fenerbahçeli olarak övünmemiz için bir vesile olduğunu düşünüyorum" dedi.

Koç, şu ifadeleri kullandı: "Vefa Küçük, sizinle ilk doğru dürüst tanışmamız 4 Temmuz 2011 günüydü, neye uğradığımızı şaşırdığımız ortamda camianın büyüğü olarak ilk ve tek gelen sizdiniz. Ondan sonra sizi daha yakından tanıdım. Sizin orada bulunmanızın neler ifade ettiğini o an siz tam anlayamadınız ama geriye döndüğümüzde orada sizi herkesten önce görüp, bize telkinde bulunmanız paha biçilemez olaydı. Zaman içerisinde beraber çalıştık, o süre boyunca da bize yapmış olduğunuz büyüklük, abilik ve rehberlik ve görüş ayrılıkları... Ama her zaman dediğiniz uyumlu çalışmayı veya diğer camialarda gösterilen uyumsuz çalışmaları ne Aziz Yıldırım ne benim dönemimde yaşatmadınız. Onun için başkan olarak camia adına size çok çok teşekkür ediyorum.

"UĞUR DÜNDAR'I SÖZÜNÜN ERİ OLARAK BİLİRİZ"

Uğur Dündar’ın son aday olarak göreve talip olduğunu dile getiren Ali Koç, "Bundan sonraki dönemde 2 yıl boyunca Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar olacaktır. Ben onunla özelde yaptığım konuşmayı paylaşayım. Uğur Bey'in de ifade ettiği birlik, barış, beraberlik çerçevesinde sözünün eri olarak biliriz, inşallah onlar gerçekleşir" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...