Ferdi Kadıoğlu dünya yıldızlarının olduğu listeye giren tek Türk oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ferdi Kadıoğlu dünya yıldızlarının olduğu listeye giren tek Türk oldu

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Uluslararası Spor Çalışmaları Merkezi'nin (CIES) 35 ligde yaptığı '23 yaş üstü en iyi dribbling yapan savunmacılar' arasında girdi.

Fenerbahçe'de son 2 sezonun en istikrarlı oyuncularından olan Ferdi Kadıoğlu, başarılı formuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Milli oyuncu son 1 yıldaki performansıyla Uluslararası Spor Çalışmaları Merkezi'nin (CIES) 35 ligde yaptığı '23 yaş üstü en iyi dribbling yapan savunmacılar' arasına giren tek Türk oldu.

Ferdi Kadıoğlu dünya yıldızlarının olduğu listeye giren tek Türk oldu

FERDİ KADIOĞLU O LİSTEYE GİREN TEK TÜRK

İsviçre merkezli şirketin çıkardığı rapora göre; Ferdi 22 dakika 18 saniyede bir başarılı top sürerek yüzde 68.3 başarı oranına imza attı. Jorge Jesus'un en çok güvendiği oyunculardan olan Türk yıldız, 9. sıraya dahil olarak kayıtlara geçti.

İlk üç sıralamada ise Celta Vigo forması giyen Javi Galan, Bayern Münih'ten Joao Cancelo ve AIK oyuncusu Erick Otieno yer aldı. Bu sezon tüm kulvarlarda 43 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 3 gol ve asist katkısında bulundu. Piyasa değeri 15 milyon euro olan Ferdi ile İngiltere ve İspanya'dan talipler olduğu belirtildi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...