Filenin Efeleri, Rusya'yı 3-1 yendi

Düzenleyen:
Filenin Efeleri, Rusya'yı 3-1 yendi

SPOR Haberleri

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın ilk maçında Rusya ile karşılaşan A Milli Erkek Voleybol Takımı, 3-1'lik skorla turnuvaya galibiyetle başlamış oldu.

Filenin EfeleriCEV Avrupa Voleybol Şampiyonası kapsamında Finlandiya'da Rusya ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye baştan itibaren ağırlığını koyan Filenin Efeleri, müsabakada 3'lik galibiyet elde etti. Turnuvaya zaferle başlayan milli takımın sıradaki rakibi İspanya ile de yarın karşılaşacak.

Filenin Efeleri, Rusya'yı 3-1 yendi

OLİMPİYAT İKİNCİSİNE KARŞI ÜSTÜN PERFORMANS

CEV Avrupa Altın Ligi'nde üst üste iki kez şampiyon olan "Filenin Efeleri", 2021 Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası'na galibiyetle başladı.

Ay-yıldızlı ekip, 2017'de Avrupa şampiyonu olan son olimpiyat ikincisi Rusya karşısında ikinci set dışında üstün bir oyun ortaya koydu.

A Milli Takım, Finlandiya'nın Tampere kentinde oynanan karşılaşmadan 29-27, 16-25, 25-21 ve 25-19'luk setlerle 3-1 galip ayrıldı.

Milli takımda Ramazan Efe Mandıracı ve Adis Lagumdzija, 19'ar sayıyla oynadı.

Türkiye, C Grubu'ndaki ikinci maçında yarın saat 17.00'de İspanya ile karşılaşacak.

Filenin Efeleri, Rusya'yı 3-1 yendi

MAÇTAN AYRINTILAR

Salon: Hakametsa Arena

Hakemler: Stefano Cesare (İtalya), Roy Bensimon (İsrail)

Rusya: Iakovlev, Kobzar, Volkov, Volvich, Kliuka, Podlesnykh (Golubev, Pankov, Tetyukhin, Kurkaev)

Türkiye: Baturalp Burak Güngör, Mert Matic, Murat Yenipazar, Ramazan Efe Mandıracı, Vahit Emre Savaş, Adis Lagumdzija (Beytullah Hatipoğlu, Caner Ergül, Mirza Lagumdzija, Yiğit Gülmezoğlu, Bedirhan Bülbül, Oğulcan Yatgın)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...