Filenin Sultanları destan yazdı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Filenin Sultanları destan yazdı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

A Millî Voleybol Takımımız, CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu zirveye çıktı

Ve sonunda oldu… CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda daha önce iki defa final oynayıp ikincilikte kalan Filenin Sultanları, bu defa Avrupa’nın Sultanı oldu. Finalde rakip, 2019’daki finalde kaybettiğimiz Sırbistan’dı. Üstelik ay yıldızlılar, yıllarca millî takımımızı çalıştıran İtalyan teknik adam Giovanni Guidetti’ye karşıydı. Türkiye’nin başında ise Sırbistan’ı dünya şampiyonu yapan Daniele Santarelli vardı. FIVB Milletler Ligi’nde geçtiğimiz temmuz ayında altın madalya kazanan takımımıza Avrupa şampiyonluğu çok yakışacaktı doğrusu.

MUHTEŞEM VARGAS

Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Paleis 12 Salonu’ndaki final nefesleri kesti. İlk sette, Sırbistan kaçtı, biz kovaladık. Ay yıldızlı takımımız iki defa set sayısını kullanamadığı ilk seti 27-25 kaybetti. Moral bozucu bir sonuç olsa da kızların pes etmeye niyeti yoktu. İkinci sette fırtına gibi estik. Boskovic’in sayılarına Vargas aynı fazlasıyla cevap veriyordu ve 25-21’le tabelayı 1-1’e getirdik. Üçüncü sette beş sayı öndeyken inanılmaz şekilde 25-22 kaybettik. Aynı skorla dördüncü sette bir kere daha geri döndük. Final setinde destan yazan millîler 15-12’lik sonuçla maçı 3-2 kazanıp Avrupa şampiyonu oldu. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...