Fransa Açık'ta ilk finalist Novak Djokovic oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fransa Açık'ta ilk finalist Novak Djokovic oldu

SPOR Haberleri

Fransa Açık'ta tek erkeklerde yarın final maçında İspanyol Carlos Alcaraz ile Sırp Novak Djokovic kozlarını paylaştı. Talihsiz bir sakatlık yaşayan Alcaraz, maçı zorda olsa tamamladı ancak istediği sonucu elde edemedi. Rakibine üstünlük sağlayan Djokovic finale yükseldi.

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek erkeklerde ilk finalist oldu. Başkent Paris'te düzenlenen turnuvada, tek erkeklerde yarı final ilk müsabakasında 20 yaşındaki İspanyol Carlos Alcaraz ile 36 yaşındaki Sırp Novak Djokovic karşıya geldi. 

Fransa Açık'ta ilk finalist Novak Djokovic oldu

DJOKOVIC TECRÜBESİNİ KONUŞTURDU

3 numaralı seribaşı Sırp raket, 1 numaralı seribaşı Alcaraz'ı toplam 3 saat 23 dakika süren mücadelede 6-3, 5-7 ve 6-1 ve 6-1'lik setlerle 3-1 yenerek finale kaldı.

Fransa Açık'ta ilk finalist Novak Djokovic oldu

ALCARAZ SAKATLANDI

Alcaraz, maçın 3. setinde bir sakatlık yaşadı. Sahadan çekilmeyen genç sporcu sonrasında üçüncü ve dördüncü setleri farklı kaybetti.

Tek erkeklerdeki diğer yarı final maçında, turnuvadaki 22 numaralı seribaşı Alman Alexander Zverev ile 4 numaralı seribaşı Norveçli Casper Ruud karşılacak. Djokovic, finalde bu maçın galibiyle kozlarını paylaşacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...