Fransa'da Mbappe krizi! Leonardo ayrılık ateşini yaktı: PSG, ​​Mbappe'den önce vardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fransa'da Mbappe krizi! Leonardo ayrılık ateşini yaktı: PSG, ​​Mbappe'den önce vardı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... PSG Futbol Direktörü Leonardo, Real Madrid'e transfer olacağı iddia edilen Kylian Mbappe hakkında beklenmeyen bir çıkışta bulunarak, eleştirilerde bulundu.

Geçen sezon PSG ile sözleşme yenileyerek, Real Madrid'e gitmekten son anda vazgeçen Kylian Mbappe, yeni sezon öncesi takımda kriz çıkardı.

Kendisini takımdan üstün gördüğü iddia edilen yıldız oyuncu için kulüp direktörü Leonardo'dan sürpriz bir çıkış geldi.

PSG'nin Mbappe'den önce de olduğunu söyleyen Leonardo, "PSG ondan sonra da var olacak. Altı yıldır Paris'te ve bu altı sezonda beş farklı kulüp Şampiyonlar Ligi'ni kazandı Bu, bu yarışmayı onsuz kazanmanın tamamen mümkün olduğu anlamına gelir." ifadelerini kullandı.

Fransa'da Mbappe krizi! Leonardo ayrılık ateşini yaktı: PSG, ​​Mbappe'den önce vardı

LEONARDO'DAN MBAPPE'YE: O LİDER DEĞİL

Fransız yıldız için ayrılık zamanının geldiğini söyleyen Leonardo, "Son iki yıldaki davranışlarıyla Mbappé, henüz bir takıma gerçekten yön verebilecek bir oyuncu olmadığını gösteriyor. O büyük bir oyuncu, lider değil. O harika bir golcü, oluşturucu değil. Onun etrafında bir takım oluşturmak zor. PSG'nin iyiliği için, nasıl olursa olsun Mbappé'nin ayrılma zamanının geldiğini düşünüyorum." dedi.

Kaynak: L'Equipe

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...