Galatasaray Barcelona'ya bir ilki yaşattı! 18 maç sonra...

Düzenleyen:
Galatasaray Barcelona'ya bir ilki yaşattı! 18 maç sonra...

SPOR Haberleri

Dün akşam Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Galatasaray Barcelona ile 0-0 berabere kaldı. Alınan sonuçla Katalan ekibi bir ilki yaşadı. Kalesinde gol görmeyen Galatasaray, Barcelona'nın 18 maçlık gol atma serisine böylece son verdi.

Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Barcelona ile golsüz berabere kaldı. Sarı-Kırmızılı ekipte kaleci Inaki Pena performansıyla maça damga vururken, temsilcimiz avantajlı bir skorla Türkiye'ye geri döndü. Avrupa Ligi'nde henüz mağlubiyeti bulunmayan Galatasaray, Barcelona ile rövanş müsabakasını 17 Mart'ta Nef Stadyumu'nda oynayacak. 

KALECİ PENA MAÇA DAMGA VURDU 

Barcelona karşısında katı savunma yapan Galatasaray, Kerem'le net pozisyonlar yakaladı. Ancak yakalanan fıtsatlar bir türlü gole çevrilemedi. Katalan ekibi topa hakim olan taraftı,  ikinci yarıda direkten dönen top dışında net pozisyon yakalayamadılar.

Galatasaray Barcelona'ya bir ilki yaşattı! 18 maç sonra...

BARCELONA BİR İLKİ YAŞADI 

Barcelona karşısında gol yemeyen Galatasaray, Katalan devine bir ilki yaşattı. 18 maç sonra Barcelona fileleri havalandıramadı. Mücadelede Barcelona'nın 1 topu direkten dönerken kaleci Inaki Pena da kurtarışlarıyla gole izin vermedi. Barcelona, gol atamadığı son resmi karşılaşmayı 4 Aralık 2021 tarihinde evinde Real Betis'e 1-0 yenilerek yaşamıştı.

Galatasaray Barcelona'ya bir ilki yaşattı! 18 maç sonra...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...