Galatasaray haberleri: Fernando Muslera "150 dolarlık" parfüm haberine ateş püskürdü!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray haberleri: Fernando Muslera "150 dolarlık" parfüm haberine ateş püskürdü!

SPOR Haberleri

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera'nın uçakta "150 dolarlık" parfümünün kaybolduğu ve arkadaşlarının kendisine şaka yaptığını sanan yıldız kalecinin sinirlenerek arkadaşlarına bağırıp çağırdığı haberine yalanlama geldi. Uruguaylı Muslera haberin tüm sitelerde paylaşılmasından rahatsız olup sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, uçakta parfüm kavgası iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Uruguaylu eldiven Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Bundan önce de hakkımda birçok iddia ortaya atıldı. Hepsine güldüm ve geçtim ama bu kadarı çok fazla. Benim, takım arkadaşlarımın, kulübümüzün ve değerli taraftarlarımızın tek hedefi önümüzdeki 90 dakika" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü de gündüz saatlerinde bu haberi yalanlamıştı.

"Takımımız 1 aydan uzun bir süredir uçağa binmediği gibi sezon içerisinde de böyle bir olay kesinlikle yaşanmamıştır. Kulübümüz adına sezonun en kritik haftasında maksatlı olarak yapıldığını düşündüğümüz bu habere itibar edilmemesi rica olunur."

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1661432508225925127

150 DOLARLIK PARFÜM!

Sabah'ın haberi şöyleydi:

"Galatarasay kaptanı Fernando Muslera, bugünlerde barut fıçısı gibi! Yüksek kazanç vaadiyle bir banka çalışanına 1 milyon dolara yakın para kaptıran oyuncunun, bu durum nedeniyle üzgün ve gergin olduğu konuşuluyor.

Ünlü futbolcu geçtiğimiz günlerde de takım arkadaşlarıyla tatsız bir olay yaşadı. Efendi ve kibar kişiliği ile bilinen kaleci, takım uçağında 150 dolarlık parfümünü aradı ama bulamadı.

Kendisine şaka yapıldığını düşünen oyuncu, takım arkadaşlarından bazılarına durumu sordu ama istediği yanıtı alamayınca sinirlendi.

Bağırıp çağıran futbolcuyu kulüp yetkilileri sakinleştirdi."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...