Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Galatasaray yönetimini büyük korku sardı

Galatasaray yönetimini büyük korku sardı
Başlık ResmiGalatasaray yönetimini büyük korku sardi

Son 5 lig maçında galibiyete ulaşamayan Galatasaray'da tam bir kaos yaşanırken, Başkan Dursun Özbek'in de koltuğu sallanıyor

Kaydet
|

BURHAN CAN TERZİ

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında da taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Evinde Rize'yi mağlup etmeyi başaramayan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe derbisi öncesi hiçbir şekilde umut vermedi. TT Arena'da "Yönetim istifa" sesleri yükselirken, birçok spor otoritesi "Galatasaray, Fenerbahçe'ye mağlup olursa yönetim değişir" şeklinde yorum yaptı. Sarı-kırmızılı camiada, muhalif olan kesimin eleştirileri çoğalırken, Finansal Fair Play Kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle Galatasaray'a UEFA'dan 1 yıllık men cezası verilmesi de, mevcut yönetimin beceriksizliğinden kaynaklı olduğu şeklinde haberler çıkınca Dursun Özbek ve kurmaylarının tedirginliği arttı.
Özyalçın'a kızdı
Sarı-kırmızılı futbolculara geçtiğimiz cuma günü "Rize ve F.Bahçe maçını kazanırsak perşembe günü bembeyaz sayfa açarız, her şey farklı olur" şeklinde mesaj gönderen G.Saray Başkanı bu iki maç için de özel prim olacağını söyleyip takıma motivasyon yüklemesi yapmıştı. Hayalleri suya düşen Dursun Özbek, Rize maçı sonrası basın mensuplarıyla ve taraftarla ilginç diyaloglara giren ikinci başkan Cengiz Özyalçın'la da bu olaydan dolayı tartıştığı iddia edildi. Başkanın, Özyalçın'a "Zaten hassas bir süreçteyiz. Üstüne sen hem gazetecilerle hem de taraftarla laf dalaşına giriyorsun" sözlerini kullanarak sert çıktığı belirtildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.