Galatasaray'da maç öncesi deprem! Torrent'e tepki yapdı

Düzenleyen: / Kaynak: haberler.com
Galatasaray'da maç öncesi deprem! Torrent'e tepki yapdı

SPOR Haberleri  / haberler.com

Malatya maçı kadrosunda sezon başı transfer edilen iddialı isimlere şans verilmemesinin ardındna sosyal medyada teknik direktör Torrent'e tepki yağdı.

Galatasaray, teknik direktör değişiminin ardından da umduğunu bulamadı. Öyle ki sezon sonu ayrılması beklenen İspanyol hoca Torrent'in Malatya maçı öncesi tercihleri taraftarları çılgına çevirdi. Torrent sezon başı transfer edilen transferlere şans verilmedi. Cicaldau ve Boey'yi yedek bırakan Torrent, Barış Alper ve Morutan'ı kadroya almadı. 34 yaşındaki Babel ve hiç oynatmadığı Pulgar'ı ilk 11'e alan Torrent'e gösterilen tepki sosyal medyayı salladı.

 

"KÜME DÜŞMÜŞ RAKİBE KARŞI"

Galatasaray'da geleceği karanlık gözüken isimlerden biri de Domenec Torrent. Başkan Burak Elmas'ın Fatih Terim'in yerine takımı emanet ettiği İspanyol hocanın Malatya maçındaki tercihleri Sarı-Kırmızılı taraftarları çıldırttı.

Galatasaraylı taraftarlar küme düşmeyi garantilemiş Malatya karşısında yeni transferlere şans verilmedi. Cicaldau ve Boey'yi yedek bırakan, Morutan ve Barış Alper'i kadronun dışında bırakan Torrent'e ateş püskürdü. 34 yaşındaki Babel ve formayı unutan kiralık Pulgar'ın ilk 11'de görev alması bardağı taşıran son damla oldu.

Galatasaray'da maç öncesi deprem! Torrent'e tepki yapdı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: haberler.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...