Galatasaray'da Osimhen şoku! Ameliyat masasına yatıyor

Galatasaray'da Osimhen şoku! Ameliyat masasına yatıyor
Başlık ResmiGalatasaray'da Osimhen şoku! Ameliyat masasına yatıyor

Galatasaray, Stuttgart maçında sol dizinden sakatlanan Victor Osimhen’in artroskopik ameliyat olacağını ve Amed Sportif Faaliyetler maçının kadrosundan çıkarıldığını duyurdu.

Kaydet
|

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde VfB Stuttgart ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Victor Osimhen'in Amed Sportif Faaliyetler maçının kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Osimhen'in sol dizinde esneme meydana geldiği ve MR tetkiklerinde serbest fragman tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, golcü futbolcunun yarın kulüp doktoru Yener İnce tarafından artroskopik diz ameliyatına alınmasının planlandığı kaydedildi.

ÖNERİLEN HABERLER
Osimhen, Batrakov’u transfer edenleri kutladı: Ödül verilmeli
SPOR

Osimhen, Batrakov’u transfer edenleri kutladı: Ödül verilmeli

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla Victor Osimhen bu sezon 11 maçta süre aldı. Yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 10 gol kaydederken 3 asist yaptı.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.