Galatasaray'dan Ahmet Çakar'ın sözlerine cevap! Kerem Aktürkoğlu ile ilgili sözler gündem olmuştu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Galatasaray'dan Ahmet Çakar'ın sözlerine cevap! Kerem Aktürkoğlu ile ilgili sözler gündem olmuştu

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Galatasaray, Beyaz TV kanalında spor yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar hakkında resmi siteden açıklama yaptı.

Galatasaray, Ahmet Çakar ile ilgili hukuki süreç başlatıldığını ve Beyaz TV kanalının Galatasaray Spor Kulübü’nün gerçekleştireceği tüm organizasyonlara girişlerinin yasaklandığını açıkladı.Çakar, Kerem Aktürkoğlu ile Wilfried Zaha'nın kavga ettiğini iddia etmişti ve daha sonra bu haberi sosyal medyada okuduğunu söylemişti.

GALATASARAY'DAN AHMET ÇAKAR AÇIKLAMASI

Zorunlu açıklama

Galatasaray Spor Kulübü’ne mesnetsizce saldırmayı alışkanlık haline getiren medya şovmeni Ahmet Çakar’ın Beyaz TV’deki 4 Eylül 2023 tarihli “Derin Futbol” programında başta kaptanımız olmak üzere sporcularımızı hedef alan sözleri üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur. 

Bahsi geçen şahıs, ilgili program yöneticisi ve Kanal yönetimiyle ilgili hukuki süreç başlatılmış, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdinde gerekli şikayetler yapılmıştır. Beyaz TV kanalının Galatasaray Spor Kulübü’nün gerçekleştireceği tüm organizasyonlara girişleri yasaklanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1698995288034152457

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...