Galatasaray'dan Talisca açıklaması! Brezilyalı yıldız Al-Nassr'dan ayrılıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Galatasaray'dan Talisca açıklaması! Brezilyalı yıldız Al-Nassr'dan ayrılıyor

SPOR Haberleri  / Anadolu Ajansı

Son dakika haberleri... Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda oynanacak Molde maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Öztürk, Al-Nassr'dan ayrılması beklenen Talisca ile ilgili yöneltilen soruya da cevap verdi.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunu geçerek gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Molde ile yarın yapacakları play-off turu ilk maçı için kafileyle Norveç'e gelen Öztürk, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Eşleşmeyi geçmenin çok önemli olduğuna değinen Öztürk, "Bize göre yılın en önemli maçı. Özlediğimiz yerdeyiz. Şampiyonlar Ligi'nin bir adım uzağındayız." dedi.

Metin Öztürk, takıma güvendiklerini vurgulayarak, "Hedefimiz UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek. Ancak futbol sahada oynanıyor. Ne kadar büyük konuşursanız konuşun, lafla maçları kazanamıyorsunuz. Önemli olan topun çizgiyi geçmesi. Okan hocamıza ve ekibine çok güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan Talisca açıklaması! Brezilyalı yıldız Al-Nassr'dan ayrılıyor

TALISCA GALATASARAY'A GELECEK Mİ?

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı, Brezilyalı orta saha Anderson Talisca ve İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos'un gündemde olup olmadığının sorulması üzerine, "Bunu Erden beye sormanız lazım. Transferden sorumlu kişi o. Doğrusu ve şık olanı bu olur." dedi.

Tek motivasyonlarının Molde maçında olduğunu aktaran Öztürk, "Transfer şampiyonlukları, takımları şampiyon yapmıyor. Sahadaki oyun şampiyon yapıyor. Geçen sezon harika bir takımla harika bir şampiyonluk yaşadık. Bu sezon ligde en iddialı takım olacağımıza inanıyoruz. Kalbimden geçen, 'Şampiyon olacağız.' demek ama rakiplere de saygısızlık yapmamak lazım. Onlar da iyi transferler yaptılar. Her şey gönlümüzde olur, bu sezon da Galatasaray şampiyon olur, Şampiyonlar Ligi'nde de gidebildiği yere kadar gider diye ümit ediyorum. Şu an motivasyon ve enerji bu yönde." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...