Son Dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş'tan Sergio Ramos bombası! İspanyol yıldız Kartal oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş'tan Sergio Ramos bombası! İspanyol yıldız Kartal oluyor

SPOR Haberleri

Fransa basınında "Sergio Ramos Beşiktaş'ta" manşetleri... Siyah-Beyazlılar, ismi Galatasaray'la da anılan İspanyol yıldız Beşiktaş yönetimiyle el sıkıştı. Beşiktaş'tan Galatasaray'a Milot Rashica'dan sonra bir transfer çalımı daha! Real Madrid efsanesi olan Sergio Ramos'un transfer sürecinde Beşiktaş'ın ve İspanyol devinin eski yıldızı Guti'nin etkili olduğu öğrenildi.

Son iki sezonu PSG'de geçiren Sergio Ramos, Beşiktaş'la el sıkıştı. Bir süredir ismi Galatasaray ile anılan ve Sarı-Kırmzıılılar'a gelmeye sıcak bakan İspanyol stoper Kartal oluyor.

Fransız spor sitesi Foot Mercato'nun özel haberine göre; Beşiktaş, Sergio Ramos yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ı geride bırakmak üzere.

SERGİO RAMOS BEŞİKTAŞ'TA

"Sergio Ramos Beşiktaş'ta" başlığıyla verilen haberde İspanyol yıldızın siyah beyazlı takımla anlaşmaya yakın olduğu belirtilirken, Ramos cephesinin siyah beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi'den son bir teklif beklediği ileri sürüldü.

REAL MADRİD EFSANESİ

Paris Saint Germain (PSG) ile yollarını ayıran 37 yaşındaki stoperi bonservisi elinde bulunuyor. Geçen sezon 45 maça çıkan Sergio Ramos, PSG'ye 4 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Son Dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş'tan Sergio Ramos bombası! İspanyol yıldız Kartal oluyor

Real Madrid efsanesi olan Sergio Ramos'un transfer sürecinde Beşiktaş'ın ve İspanyol devinin eski yıldızı Guti'nin etkili olduğu öğrenildi.

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Olimpija Ljubljana maçının ardından İspanyol yıldız Sergio Ramos'un transferi sorulan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk şu cevabı vermişti:

"Orta sahaya gücü artıracak istediğimiz bir oyuncu olursa... Kriterimiz, iyi bir oyuncu. Gerçekten geldiğinde büyük katkı yapacak bir oyuncu olursa düşünürüz. Birçok alanda mücadele edeceğiz. Orta sahadaki oyuncu sayımızı artırmayı düşünüyoruz. Gidişata göre bakacağız. İlle oyuncu alacağız diye bir durum yok. Stoper, kanat, orta sahaya çalışıyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...