Son Dakika Galatasaray haberi: Okan Buruk'tan Sergio Ramos açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Galatasaray haberi: Okan Buruk'tan Sergio Ramos açıklaması

SPOR Haberleri

Sergio Ramos Galatasaray'a transfer olacak mı? Bu yaz transferde taraftarını fazlasıyla memnun eden Sarı-Kırmızılılar stoper transferinde İspanyol yıldıza imza attırmak istiyor. PSG'den ayrılan ve boşan çıkan 37 yaşında Sergio Ramos için resmi temaslar başlamıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ramos transferiyle ilgili resmi açıklama yaptı.

Galatasaray 3-0'ın rövanşında Slovenya şampiyonu Olimpija Ljubljana'yı Rams Park'ta 1-0 mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi playoff turuna kaldı. Sarı-Kırmızılılar'ın play-off turundaki rakibi Norveç ekibi Molde oldu.

OKAN BURUK'TAN RASHİCA YORUMU

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın ardından Beşiktaş'a transfer olan eski öğrencisi Milot Rashica için "Maç sonrası Rashica haberlerini yeni duydum. Bizim sağ kanatta fazla opsiyonumuz var zaten. Birçok fırsat da geliyor, hazırlıklarımız da var. Düşüncelerimiz olacak" dedi.

ZANİOLO TRANSFERİ

Aston Villa'ya satılan Nicolo Zaniolo sorulan Buruk, "Zaniolo'daki süreç... Kulübümüzün görüşmeleri sürüyor. Kendisi Premier Lig'de oynamak isteyen bir oyuncu. Saygı duyuyoruz. Kulübün menfaatleri gereği olacak gibi gözüküyor, ne olacak bilemiyorum. Tete transferi yaptık, elimizde olan oyuncular var. Kadromuza yine takviyeler yapacağız" ifadelerini kullandı.

MOLDE İÇİN NE DEDİ?

Okan Buruk, play-off turundaki rakip Molde için şu yorumu yaptı:

"Molde, Klaksvik'i zor geçti, uzatma dakikalarında Linnes'in golü getirdi. İki takım da sentetik sahada oynuyor, 5'li savunma yapıyor. Kuzey'e gideceğiz, kolay olmayacak. Kendi sahasında etkili, güçlü bir takıma karşı oynayacağız. İkisinin maçlarını seyretmiştim, şimdi Molde'ye adapte olacağız. Cumartesi günü de Trabzonspor ile önemli bir maç var. Trabzonspor ilk hafta kazandı. Bizim için çok önemli ve değerli bir maç olacak. "

RAMOS SORUSUNA CEVAP

İspanyol yıldız Sergio Ramos'un transferi sorulan Okan Buruk şu cevabı verdi:

"Orta sahaya gücü artıracak istediğimiz bir oyuncu olursa... Kriterimiz, iyi bir oyuncu. Gerçekten geldiğinde büyük katkı yapacak bir oyuncu olursa düşünürüz. Birçok alanda mücadele edeceğiz. Orta sahadaki oyuncu sayımızı artırmayı düşünüyoruz. Gidişata göre bakacağız. İlle oyuncu alacağız diye bir durum yok. Stoper, kanat, orta sahaya çalışıyoruz."

Son Dakika Galatasaray haberi: Okan Buruk'tan Sergio Ramos açıklaması

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...