Son Dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş Milot Rashica bombasını patlattı! Kosovalı yıldız Kartal oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş Milot Rashica bombasını patlattı! Kosovalı yıldız Kartal oluyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş, bonservisi Championship ekibi Norwich City'de bulunan Milot Rashica için İngiliz kulübüyle her konuda anlaştı. Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu Beşiktaş'a imza atmak için İstanbul'a geliyor. Siyah-Beyazlılar transferi KAP'a bildirdi.

Milot Rashica, Beşiktaş ile transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul’a geliyor. Kosovalı yıldız bu gece İstanbul'da olacak. Geçen sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen 27 yaşındaki futbolcu Beşiktaş'a transfer oldu.

Bonservisi İngiltere Championship ekibi Norwich City'de bulunan Rashica, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra imzayı atacak. Futbolcunun ismi Fenerbahçe'yle de anılmıştı.

RASHİCA İÇİN 4 MİLYON EURO BONSERVİS

Beşiktaş yeni transferini KAP'a bildirdi; "Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Norwich City FC ile görüşmelere başlanmıştır."

Siyah-Beyazlı yönetim 4 yıllık sözleşme imzaladığı Rashica için Norwich City'ye 4-5 milyon euro bonservis ödeyecek.

FENERBAHÇE'YE "TRANSFER ÇALIMI"!

Fenerbahçe'nin Milot Rashica için kulübüne 4+2 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama önerdi. Başarılı kanat oyuncusuna da senelik 2 milyon euro teklif ettiği yazılmıştı.

Norwich City, 2021’de 11 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Werder Bremen’den aldığı Milot Rashica’yı satmaya sıcak bakıyordu. 2026’ya kadar mukavelesi bulunan Rashica da sürekli oynayacağı bir takım istiyordu.

Son Dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş Milot Rashica bombasını patlattı! Kosovalı yıldız Kartal oluyor

2022-23 sezonunda Galatasaray formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 30 maça çıkan Milot Rashica, 6 gol 7 asistlik istatistik yakalamıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...