Beşiktaş'a veda eden N'Koudou, Damac ile 2 yıllık imzaladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'a veda eden N'Koudou, Damac ile 2 yıllık imzaladı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Geçen sezonu Bşeiktaş'ta geçiren Kevin N'Koudou, kariyerine Suudi Arabistan ekiplerinden Damac'ta devam edecek. Yıldız oyuncu sosyal medyadan Siyah-beyazlı taraftara veda ederek, ayrılığı resmi olarak duyurdu.

Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Kamerunlu kanat oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou, Suudi Arabistan Birinci Ligi ekibi Damac ile anlaştı.

Damac Kulübünden yapılan açıklamaya göre, 28 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Kariyerinde Nantes, Olimpik Marsilya, Tottenham, Burnley ve Monaco takımlarının formasını giyen N'Koudou, 2019 ile 2023 yılları arasında oynadığı Beşiktaş'ta lig, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası'nda birer şampiyonluk yaşadı.

Beşiktaş'a veda eden N'Koudou, Damac ile 2 yıllık imzaladı

N'KOUDOU: HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER

Sosyal medya hesabından ayrılık mesajı paylaşan N'Koudou, "Her şey için teşekkür ederim. Her zaman gurur duyacağım bir dönem oldu. Beşiktaş için oynamak bir onurdu.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta 2020-2021 Süper Lig sezonunda şampiyonluk yaşayan Kamerunlu yıldız, daha sonra yaşadığı sakatlıklar sonrası gözden düşmüştü.

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig başta olmak üzere tüm kulvarlarda 108 maça çıkan milli oyuncu, 21 gol ve 9 asist katkısında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...