Son dakika: Beşiktaş Chamberlain transferini resmen duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Beşiktaş Chamberlain transferini resmen duyurdu

SPOR Haberleri

Son dakika haberi: Beşiktaş Alex Oxlade Chamberlain'i renklerine resmen bağladı. Kartal, oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncunun bonservis bedeli ve yıllık kazanacağı ücret belli oldu.

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain transferinde mutlu sona ulaştı. Kara kartallar İngiliz yıldız oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını resmen duyurdu.

SENELİK 2.5 MİLYON EURO GARANTİ ÜCRET

Chamberlain'e 1.5 milyon euro imza parası ve her sezon için 2.5 milyon euro garanti ücret ödeneceği açıklandı. Ayrıca sözleşmede maç başı ücretin de yer aldığı belirtildi.

İşte Beşiktaş Kulübü yönetiminden transfere ilişkin yapılan açıklama;

"Profesyonel Futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain'in transferi konusunda Oyuncu ile 12 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2025-2026 sezonu sonuna kadar üç yıllık sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya net 1.500.000 Avro imza parası ve her bir futbol sezonu için net 2.500.000 Avro garanti ücret verilecektir. Ek olarak müsabakalarda yer aldığı süreye göre maç başına azami net 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir. "

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...