Galatasaray'ın kiralık olarak aldığı Mauro Icardi, İstanbul'a geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Galatasaray'ın kiralık olarak aldığı Mauro Icardi, İstanbul'a geldi

SPOR Haberleri  / İHA

Transfer sezonunun bitmesine saatler kala bombaları peş peşe patlatan Galatasaray Mauro Icardi'yi kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Icardi'nin uçağı az önce İstanbul'a indi. İşte son gelişmeler...

Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kiraladığı Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, İstanbul'a ayak bastı. Transfer sezonunun bitimine saatler kala Galatasaray hücum hattına takviye gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar bu kapsamda Fransız ekibi Paris Saint Germain'de forma yıldız futbolcu Icardi'yi kiralık kadrosuna kattı.

 

Yıldız futbolcu eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla birlikte özel uçakla İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yapan Arjantinli futbolcuyu çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar karşıladı. 29 yaşındaki futbolcu, taraftarların istediğini kırmadı ve 3'lü çektirdi.

 

Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla daha sonra kendilerini bekleyen araçla alandan ayrıldı ve kalacakları otele hareket etti.


Icardi, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Galatasaray ile resmi sözleşmeyi imzalayacak. Arjantinli futbolcu kariyerinde Paris Saint Germain dışında Sampdoria ve Inter’de forma giydi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...