Geldim, gördüm kazanacağız! Milli stoper Çağlar Söyüncü'nün şampiyonluğa inancı tam

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Geldim, gördüm kazanacağız! Milli stoper Çağlar Söyüncü'nün şampiyonluğa inancı tam

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Çağlar Söyüncü, 'F.Bahçe'de söylenildiği gibi ortamın çok iyi olduğunu gördüm. Başarılı olacağımıza inanıyorum ve yapabilicek kaliteye sahibiz' diye konuştu.

EMİN ULUÇUN HABERİ

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü, kariyerindeki ilk lig şampiyonluğunu bu sezon sari lacivertlilerle yaşayacağına inanıyor. ''Takım olarak iyi durumdayız'' diyen milli stoper, ''Sezon başından beri burda değildim. O yüzden takımda olumsuz hava olup olmadığına net bir şekilde söyleyemem. Ancak gelmeden önce konuştuğum yakın arkadaşlarım burada iyi bir ortam olduğunu söylüyorlardı. Ben de geldim ve gördüm. Uzun bir maraton, her şey olabilir. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Bunu yapabilecek kapasiteye sahibiz'' açıklaması yaptı.

Geldim, Gördüm kazanacağız! Milli stoper Çağlar Söyüncü'nün şampiyonluğa inancı tam - 1. Resim

ÖNCE ŞAMPİYONLUK

Sezon başından beri düzenli oynamamanın sıkıntılarını hissettiğini itiraf eden Çağlar Söyüncü, '' Kaçırdığım maçlar sebebiyle eksiklerim var. Oynayarak daha iyiye gidiyorum. Ancak oturmuş bir takıma geldiğim için işim zor'' diye konuştu. Stoperde 6 oyuncu olduklarını hatırlatan Çağlar, ''Tecrübeli oyuncularla rekabet halindeyim. Herkes elinden geleni yapıyor ve hocanın kararına saygı duyuyoruz'' dedi. Çağlar, geleceğiyle ilgili olarak ise, ''ilk hedefim iyi performans sergileyerek  Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak. Sonrasına bakacağız'' ifadesinde bulundu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...