Gökhan Gönül 8 sezondur tapuladığı yerini Şener'e kaptırdı
Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2007'den bu yana sağ bekin değişmez ismi olan Gökhan'ın Şener'den formayı alması pek mümkün görünmüyor
Kaydet
|
Pereira'nın gözdesi Şener
Ancak her güzel şey gibi bu maceranın da sonu geldi gibi görünüyor. Zira Gökhan Gönül'e alternatif olsun diye transfer edilen Şener Özbayraklı sağ bekin tapusunu ele geçirdi bile. Tabii ki, sadece Fenerbahçe'de değil Milli Takım'da da durum böyle. Sakatlığı nedeniyle sezon başından beri forma giyemeyen Gökhan Gönül takımla çalışmalara başlayıp formasına kavuşmanın hayalini kurarken Vitor Pereira cephesinden gelen haberler bunun pek de kolay olmayacağını ortaya çıkardı. Şener'in performansından son derece memnun olan Pereira'nın Gökhan'ın eski maç kasetlerini izleyerek iki futbolcu arasında kıyaslama yaptığı öğrenilirken, tercihini Şener'den yana kullanacağı belirtildi. Gökhan'ın savunmada çok açık verdiğini gözlemleyen Portekizli, savunması daha güçlü olan Şener'in isabetli orta konusunda da daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu şartlarda Gökhan ancak Şener'e yedek olacak görünüyor.
ŞENER YORULUNCA OYNAYACAK
Bugüne kadar yeri garanti tek adam olarak görünen Gökhan'ın Şener'den formasını almasının kolay olmayacağı, Vitor Pereira'nın ancak yeni gözdesini dinlendirmek istediğinde Gönül'e şans tanıyacağı belirtiliyor.
Bizi Takip Edin
