Güntekin Onay'dan Şenol Güneş'in sözlerine cevap: Şaşırdık, biraz gergin!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Güntekin Onay'dan Şenol Güneş'in sözlerine cevap: Şaşırdık, biraz gergin!

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Konyaspor ile oynanan maç sonrası yayıncı kuruluş hakkında dile getirdiği sözler dikkat çekti. Güneş'in açıklamalarına cevap veren Güntekin Onay, "Şenol Hoca'nın açıklamalarına şaşırdık. Biraz gergin." ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş, lider Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde yer alarak 4.sıraya yükseldi.

Karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalar yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yayıncı kuruluşu eleştirdi.

Güntekin Onay'dan Şenol Güneş'in sözlerine cevap: Şaşırdık, biraz gergin!

ŞENOL GÜNEŞ: YAYINCI KURULUŞA GÜVENMİYORUM

Yayıncı kuruluşa güvenmediğini belirten Şenol Güneş, "Maçları seyrediyoruz. O yayıncı kuruluş, bizim maçta görüntü olarak atılan golü oradan göstermeyip, dün itibarıyla bir başka maçta gösteriyorsa konuşacak bir şey yok. Teknolojinin, yapay zekanın, hatta uzay zekanın nasıl olacağını konuşmak doğru değil. Bunları söyleyeyim size" dedi.

Güntekin Onay'dan Şenol Güneş'in sözlerine cevap: Şaşırdık, biraz gergin!

GÜNTEKİN ONAY'DAN ŞENOL GÜNEŞ'E: BİRAZ GERGİN

Şenol Güneş'in sözlerine cevap veren yayıncı kurululuşun sunucusu Güntekin Onay, şu ifadeleri kullandı:

"Şenol Hoca'nın açıklamalarına şaşırdık. Biraz gergin. Doğal. Takımı 8 puan geride. Trabzon'da 3 gol yedi, Adana'da 4 gol yedi, Brugge'de farktan kurtuldu. Deplasmanlarda istediği gibi oynayamıyordu. 8 puanın getirdiği baskı önemli. 'Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum' sözleri enteresan. 10 eksikli Adana Demirspor'dan 4 gol yedin, eleştirilmeyecek misin? 'Aaa bravo Beşiktaş, çok iyi oynadın. 10 eksiği olan Adana Demirspor'dan 4 gol yiyerek harika savunma yaptın. Trabzon'da çok iyiydin 3-0 kaybederken. İşler mükemmel. Brugge maçında da hiç pozisyon vermedin. Kaleci Mert'e top gelmedi' mi deseydik."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...