Hakan Keleş Süper Lig'e geri döndü! İlk maçına Adana Demirspor deplasmanında çıkacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hakan Keleş Süper Lig'e geri döndü! İlk maçına Adana Demirspor deplasmanında çıkacak

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Geçen sezon Giresunspor'u çalıştıran Hakan Keleş, Konyaspor'un yeni teknik direktörü oldu. Dirk Kuyt ile anlaşamayan Yeşil-beyazlılar, Türk hocada karar kıldı.

Geçtiğimiz günlerde Sırp teknik direktörü Aleksandar Stonojevic ile yollarını ayıran Konyaspor, Dirk Kuyt ile anlaşmasına rağmen son anda karar değiştirdi.

Dün gece Hakan Keleş ile bir araya gelen Yeşil-beyazlılar, sezon sonuna kadar el sıkıştı.

Geçen sezon Giresunspor'u çalıştıran 51 yaşındaki antrenör, bugün Konya'ya giderek resmi sözleşmeye imza atacak.

Konyaspor yarın akşam 19.00'da Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Hakan Keleş ve ekibinin takımın başında olacağı öğrenildi.

Hakan Keleş Süper Lig'e geri döndü! İlk maçına Adana Demirspor deplasmanında çıkacak

HAKAN KELEŞ'İN GİRESUNSPOR KARNESİ

Giresunspor'u 2020-2021 sezonunda TFF 1.Lİg'de şampiyonluğa taşıyan Hakan Keleş, takımının Süper Lig'e yükselmesinde büyük rol oynamıştı.

2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında Karadeniz ekibinin başında kalan Keleş, geçen sezon 32. haftada İstanbulspor'a karşı alınan 1-0'lık yenilgi sonrası istifa etti.

Giresunspor'da toplam 110 maça çıkan Hakan Keleş, 44 galibiyet, 25 beraberlik ve 41 yenilgi elde ederek 157 puan topladı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...