Hatayspor - Adana Demirspor 1-1 I Tayyip Talha Sanuç inanılmazı başardı!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Hatayspor - Adana Demirspor 1-1 I Tayyip Talha Sanuç inanılmazı başardı!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in 5. haftasında Hatayspor ile Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı. Adana Demrispor stoperi Tayyip Talha Sanuç'un 90+3'te attığı beraberlik golü VAR'a takıldı. Başarılı futbolcu bu kez de 90+9'da sahneye çıktı ve kafa golüyle yenilgiyi önleyen isim oldu. Yeni teknik direktörü Serkan Özbalta yönetiminde 3'te 0 yapan, bir haftayı da bay geçen Hatayspor'a Adana Demirspor karşısında da 1 puana razı oldu. Montella yönetimindeki Mavi Şimşekler bu sonuçla 10 puana yükseldi.

HATAYSPOR - ADANA DEMİRSPOR (1-1) ÖZET İZLE

Stat: Yeni Hatay

Hakemler: Burak Şeker, İsmail Şencan, Yusuf Bozdoğan

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 79 Varanjes), Burak Yılmaz, Falette, Adekugbe, Boudjemaa (Dk. 79 Aabid), Ribeiro, Onur Ergün (Dk. 84 Musa Çağıran), Lobjanidze, El Kaabi, Varga (Dk. 66 Louis)

Adana Demirspor: Ertaç Özbir, Svensson, Samet Akaydın, Tayyip Talha Sanuç, Rodrigues, Ndiaye, Stanbouli (Dk. 46 Gökhan İnler), Yusuf Sarı (Dk. 63 Akintola), Belhanda (Dk. 81 Berk Yıldız), Onyekuru, Assombalonga (Dk. 63 Dzyuba)

Goller: Dk. 21 Onur Ergün (Atakaş Hatayspor), Dk. 90+8 Tayyip Talha Sanuç (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 72 El Kaabi, Dk. 72 Falette, Dk. 75 Adekugbe, Dk. 90+6 Erce Kardeşler, Dk. 90+7 Riberio (Atakaş Hatayspor) Dk. 72 Onyekuru, Dk. 72 Ertaç Özbir (Adana Demirspor)

ALTIN KAFA TAYYİP TALHA

21. dakikada Mehdi’nin sağdan ceza yayına doğru pasında Lobjanidze topla buluştu. Ceza sahasına doğru ara pasında El Kaabi kaleci ile karşı karşıya kaldı ve arka direkteki Onur Ergün’e pasını aktardı. Onur’un dokunuşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

90+3. dakikada Akintola’nın sağdan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında yaşanan karambolde Tayyip Sanuç’un şutunda top ağlara gitti. Maçın orta hakemi Burak Şeker önce golü verdi, daha sonra VAR’ın uyarısı ile pozisyonu izledi ve filelere giden topu iptal etti.

90+8. dakikada kullanılan serbest vuruşun ardından Gökhan İnler’in ortasında Tayyip Sanuç kafayla topu ağlara gönderdi. 1-1

Hatayspor - Adana Demirspor 1-1 I Tayyip Talha Sanuç inanılmazı başardı!

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...