İbrahima Yattara amatöre devam... Trabzonspor efsanesinin yeni adresi Ortaköyspor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İbrahima Yattara amatöre devam... Trabzonspor efsanesinin yeni adresi Ortaköyspor

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor formasını 2003-2011 yılları arasında giyen Süper Lig'in unutulmaz yıldızlarından İbrahima Yattara, futbol hayatını amatör liglerde sürdürüyor. 42 yaşındaki Malili futbolcu Yeni Çivril Belediyespor'dan sonra şimdi de Muğla Süper Amatör Lig’in yeni ekibi Ortaköyspor ile resmi olarak sözleşme imzaladı.

İmza töreni öncesinde konuşma yapan Ortaköyspor kulüp başkan yardımcısı Özgür Begci, "Bizler yönetici arkadaşlar ile Trabzonspor'un efsanelerinden Yattarayı getirmeyi düşündük Yattara'ya ulaştık görüşme yaptık. Sonra Muğla halkı da Yattara'nın gelmesini istedi. Bizde yönetim olarak başkanın da destekleriyle ve bütün Muğla halkı destek verdi” dedi.

"BEN ASLINDA FUTBOLU BIRAKMIŞTIM"

Trabzonspor'un efsane futbolcusu İbrahima Yattara ise açıklamasında, ”Ben böyle bir şeyler beklemiyordum. Çünkü ben futbolu bırakmıştım şimdi tekrar yeşil sahalara döneceğim için mutlu oldum. Ortaköyspor için elimden gelen her şeyi yapmayı düşünüyorum. Ortaköyspor'da olduğum için çok mutluyum” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...