Trabzonspor Ajax'tan Naci Ünüvar'a talip! Fırtına'dan sürpriz transfer hamlesi...

Düzenleyen:
Trabzonspor Ajax'tan Naci Ünüvar'a talip! Fırtına'dan sürpriz transfer hamlesi...

SPOR Haberleri

Trabzonspor'a Ajax'tan transfer... Hollanda devinin altyapısından yetişen 19 yaşındaki gurbetçi futbolcu Naci Ünüvar için Ajax ile Trabzonspor arasındaki görüşmelerde önemli mesafe kat edildi. İki kulüp arasında kesin anlaşma sağlaması haline oyuncunun menajeriyle masaya oturulacak.

Trabzonspor Ajax'ın 19 yaşındaki futbolcusu Naci Ünüvar'a talip oldu. Hollanda doğumlu genç sol açık için transfer görüşmeleri sürüyor.

61Saat'te yer alan habere göre; Bordo-Mavililer 9.5 milyon euro bonservisla Ajax’a saattığı 19 yaşındaki stoper Ahmetcan Kaplan transferi sonrası Hollanda ekibi ile iyi ilişkiler kurmayı başardı.

DENSWİL MENAJER GİBİ ÇALIŞIYOR

Ajax ile temaslarına devam eden Bordo Mavililer Hollanda asıllı Türk oyuncu Naci Ünüvar’a talip olurken Holllanda ekibiyle görüşme gerçekleştirdi. Oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, transfer için Stefano Denswil’i de devreye soktu.

Orta sahanın her bölgesi ve sol kenarda forma giyebilen Naci Ünüvar ile Beşiktaş’ın da ilgilendiği gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor’un kısa süre içerisinde resmi adımlar atması bekleniyor.

NACİ TRABZON'A GELMİŞTİ

Bordo Mavililerin gündeminde yer alan Naci, geçtiimiz aylarda Denswil'in davetlisi olarak Trabzon'a gelmişti.

Trabzonspor Ajax'tan Naci Ünüvar'a talip! Fırtına'dan sürpriz transfer hamlesi...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...