İngiltere’nin en zengin sporcusu! Lewis Hamilton'ın serveti dudak uçuklattı

Düzenleyen:
İngiltere’nin en zengin sporcusu! Lewis Hamilton'ın serveti dudak uçuklattı

SPOR Haberleri

Formula 1’in başarılı pilotlarından olan Lewis Hamilton, ismini en çok kazananlar listesine yazdırdı. Yıllık 47 milyon dolar maaş alan Hamilton'ın, sadece Formula 1'den 370 milyon euroluk servetinin olduğu iddia ediliyor. Reklam ve sponsorluk anlaşmalarıyla birlikte Hamilton'ın servetinin 600 milyon euroyu aştığı belirtiliyor.

Formula 1’in yıldız pilotlarından olan Lewis Hamilton , elde ettiği gelirle de en çok kazananlar listesine girdi. 7 kez dünya şampiyonu olan Hamilton, motor sporlarının en çok kazanan isimlerinden biri.

14 SEZONDA 370 MİLYON EURO KAZANDI

6 yaşındaki Britanyalı'nın McLaren ve Mercedes ile geçirdiği 14 sezonda 370 milyon euro kazandığı tahmin ediliyor. Net maaşı 47 milyon euro olan Hamilton'ın sezon için bonuslarıyla birlikte toplam gelirinin 56,4 milyon euroya çıkması tahmin ediliyor.

İngiltere’nin en zengin sporcusu! Lewis Hamilton'ın serveti dudak uçuklattı

İNGİLTERE’NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN ZENGİN SPORCUSU

Lewis Hamilton'ın İngiltere'nin gelmiş geçmiş en zengin sporcusu olduğuna inanılıyor. Times'a göre vergiler düşüldüğünde Formula 1'den toplam kazancı 308 milyon euro. Reklam ve sponsorluklarla servet, 600 milyon euroya kadar dayanıyor.

İngiltere’nin en zengin sporcusu! Lewis Hamilton'ın serveti dudak uçuklattıİngiltere'nin en çok kazanan sporcusu 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...