İsmail Kartal-Ali Koç görüşmesinin detayları ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fotoğraf: Anadolu Ajansı

Spor Haberleri

Fenerbahçe’de teknik direktörlüğe en yakın isim olan Kartal, Koç’la yaptığı toplantıda ücret konuşmadı. Takımın durumunu masaya yatıran ikili şampiyonluk formülünü tartıştı. Koç, öte yandan genç yıldız Arda Güler ile görüştü. İşte detaylar...

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Başkan Ali Koç’un “Türk hoca” açıklamasından sonra masaya oturduğu ilk ve tek isim geçen sezon Fenerbahçe’yi şaha kaldıran İsmail Kartal oldu. Pazartesi günü akşam saatlerinde gerçekleşen görüşmenin detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Kulüp binasındaki buluşmada, Kartal, ne maaş konuştu ne de sözleşme süresi. Fenerbahçe her çağırdığında koşarak göreve koşan tecrübeli teknik adam, takımla ilgili hazırladığı detaylı raporu Ali Koç’a sunarken, başkandan da oyuncularla ilgili bilgi aldı.

AVCI'YLA BULUŞACAK

İsmail Kartal’ın mevcut oyuncularla ilgili kapsamlı bir çalışma yaptığı ve takımın birkaç takviyeyle şampiyonluğa oynayacağını Ali Koç’a belirttiği öğrenildi. Koç’un Kartal ile yaptığı toplantının detaylarını yönetim kuruluyla paylaşacağı, sonrasında ise Abdullah Avcı’yla da bir görüşme yapacağı belirtildi.

Başkanın tercihinin Kartal’dan yana olmasına rağmen, kurmayları arasında Avcı’yı isteyenler olduğu ve bütün ihtimalleri değerlendirmek için bu görüşmeyi yapacağı ifade ediliyor.

ARDA'NIN GÖNLÜ AVRUPA'DA

Öte yandan Başkan Ali Koç ile Arda Güler görüşmesi dün yapıldı. Başkan oyuncuya bir senelik yeni sözleşme ve ücretinde artış teklif etti. Arda'ya, "Bir sene daha kal, vefa borcunu öde, efsane olarak buradan ayrıl" diyen Koç sözleşmesindeki 17,5 milyon avroluk bonservis bedelini de kaldırmayı talep etti. Fakat Arda'nın Avrupa'ya gitmek istediğini söylemesi üzerine ikili son bir görüşme daha yapmak üzere ayrıldı. 

TARAFTARDAN VEFA VURGUSU

Arda ve ailesiyle ilk günden itibaren çok yakın ilişkiler kuran Ali Koç, anne Serap Güler’in hastalığında Amerikan Hastanesi’nin bütün imkânlarını seferber etmişti. Sarı lacivertli taraftarlar sosyal medya paylaşımlarında Arda'ya, başkana vefa göstermesini gerektiğini anlatan mesajlar yolluyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...