İsmail Kartal Samsunspor'dan servet istedi, başkan duyduğu rakama inanamadı!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
İsmail Kartal Samsunspor'dan servet istedi, başkan duyduğu rakama inanamadı!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Samsunspor'un teknik direktörlüğe getirmek istediği İsmail Kartal, Karadeniz ekibinden servet isteyince transfer masası çabuk dağıldı. Daha önce Aykut Kocaman'ı da ikna edemeyen Samsunspor'da teknik direktörlük görevi için gündeme gelen son isim A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak...

Samsunspor yeni teknik direktörünü arıyor... Bayram Bektaş'la 5. haftada yollarını ayıran Karadeniz'in Kırmızı-Beyazlı ekibi, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan teknik direktör İsmail Kartal'la masaya oturdu. Kartal'ın 1. Lig ekibinden istediği rakam herkesi şaşırttı.

Geçen sezon Fenerbahçe'deki performansıyla dikkat çeken ve bu yaz duygusal bir vedayla Sarı-Lacivertliler'den ayrılan İsmail Kartal'ın ismi Hatayspor'la da anılmıştı. Ancak o görüşmede de hocanın istediği rakam nedeniyle anlaşma sağlanamamştı.

2 MİLYON EURO İSTEDİ İDDİASI

Yapılan görüşmede İsmail Kartal'ın istediği yıllık ücret, Samsunspor'un masadan kalkmasına neden oldu. Ajansspor'un haberine göre, Başkan Yüksel Yıldırım'la görüşen Kartal, Samsunspor'dan yıllık 2 milyon Euro istedi. Tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal'ın istediği karşısında şoke olan Yıldırım, listesine sürpriz bir ismi ekledi.

Gazeteci Hakan Can da YouTube kanalında konuyla ilgili Yüksel Yıldırım'ın "İsmail Kartal ile görüştük. Galatasaray'da Okan Buruk'un aldığı kadar maaş istedi" dediğini aktardı.

Daha önce Aykut Kocaman'ı da ikna edemeyen Samsunspor'da teknik direktörlük görevi için gündeme gelen son isim A Milli Takım 'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak...

Spor Toto 1. Lig'in ilk 6 haftasında 2 galibiyet, 3 beraberlik ile 1 mağlubiyet elde eden Samsunspor, 9 puanla 7. sırada yer alıyor. Karadeniz ekibi, milli ara sonrasında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...