İstanbul'da el sıkıştılar! Kayserispor'un yeni hocası Ömer Erdoğan oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
İstanbul'da el sıkıştılar! Kayserispor'un yeni hocası Ömer Erdoğan oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / İHA

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, dün teknik direktör Ömer Erdoğan ile görüştü. Gözbaşı, İstanbul’da yapılan görüşmede Ömer Erdoğan’dan isteklerini, nasıl bir transfer politikası izleyeceğini soran ve neler verebileceğini anlattı. İmzalar yakın...

Kayserispor Hikmet Karaman'ın yerine teknik direktörlüğe Ömer Erdoğan'ı getiriyor. Türkiye Kupası final maçından bu yana İstanbul’da bulunan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Hikmet Karaman ile yolları ayırdıktan sonra yeni teknik direktörü bulmak için kolları sıvadı. Başkan Berna Gözbaşı, dün Ömer Erdoğan'la görüştü.

İstanbul'da el sıkıştılar! Kayserispor'un yeni hocası Ömer Erdoğan oldu

HATAYSPOR'DAN AYRILMIŞTI

Başkan Gözbaşı, İstanbul’da yapılan görüşmede Ömer Erdoğan’dan isteklerini, nasıl bir transfer politikası izleyeceğini soran ve neler verebileceğini anlattı. Kayserispor’un mali durumu ve önündeki engeller ile ilgili de konuşulan görüşme, ikinci bir görüşme yapmak üzere sonlandırıldı.

Hatayspor'da iki sezon görev yapan Ömer Erdoğan sezon bitiminde Akdeniz ekibine veda etmişti.

İstanbul'da el sıkıştılar! Kayserispor'un yeni hocası Ömer Erdoğan oldu

RAMAZAN CİVELEK YENİ SEZONDAN UMUTLU

Kayserispor’da sözleşmesi devam eden futbolcular tatile çıktı. Bunlardan birisi olan Ramazan Civelek, yeni sezon öncesi umutlu konuştu. Bu sezon hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası maçlarında oynadığı futbol ve attığı kritik goller ile dikkat çeken Ramazan Civelek gelecek adına umutlu.

Ramazan Civelek, "Bir sezonun daha sonuna geldik. Hep birlikte bazen sevindik bazen üzüldük. Kayserispor’un başarısı için ter döktük. Kupa finalini kazanıp Kayseri şehrine kupayı armağan etmeyi çok istedik ama olmadı. Yanımızda olup bizi destekleyen Kayserispor taraftarına sonsuz teşekkürler. Bundan sonra nice finaller nice başarılar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve geçen sezon devre arasında Karagümrük'ten 220 bin euroya transfer olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Kayserispor formasıyla 31 maça çıkıp 2 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...