Jorge Jesus transfer etti İsmail Kartal hesabını kesti! Emre Mor Fatih Karagümrük'te

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Jorge Jesus transfer etti İsmail Kartal hesabını kesti! Emre Mor Fatih Karagümrük'te

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe'de kendisinden beklenen patlamayı yapamayan ve yaşadığı ağır sakatlık problemleri sebebiyle bir hayli geri planda kalan Emre Mor, eski kulübü Fatih Karagümrük'e transfer olmak üzere...

Bu sezon İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder'in arkasında kalan Emre Mor'un yeni takımı belli oldu. Milli futbolcunun eski kulübüne geri döneceği öğrenilirken, Süleyman Hurma ile Ali Koç'un görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

EMRE MOR KARAGÜMRÜK'Ü İSTEDİ

Süper Lig'den birçok takımın ilgilendiği Emre Mor için İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük'ün bu transferi neredeyse bitirmek üzere olduğu söylendi. RAMS Başakşehir ve Ankaragücü'nün de ismi fazlasıyla Emre Mor'u transfer etmek üzere yazılmıştı ancak Fenerbahçe'nin de yıldız ismin Karagümrük'e gitmesini istediğinden dolayı Karagümrük'ün önde olduğu ve bu transferi bitirdmek üzere olduğu söylendi. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla yalnızca 8 resmi maça çıkan Emre Mor bu karşılaşmalarda 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Emre Mor bilindiği üzere Jorge Jesus döneminde transfer edilmişti. Tecrübeli futbolcu Portekizli teknik adamla 41 maçta 6 gol 3 asist yapmıştı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...