Kadıköy'de Ali Koç'a büyük tepki! Fenerbahçe camiası derbiyi bekliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kadıköy'de Ali Koç'a büyük tepki! Fenerbahçe camiası derbiyi bekliyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde Antalyaspor'u Valencia ve Zajc'ın golleriyle 2-0 mağlup etti. Şampiyonluk şansının devam etmesi için Galatasaray'ın Ankara deplasmanında puan kaybetmesini bekleyen sarı-lacivertlilere başkentten beklediği skor gelmedi. Galatasaray'ın 3. golü sonrası Fenerbahçe tribünlerinden "Ali Koç istifa" sesleri yükseldi. Fenerbahçe camiasında gözler pazar günü oynanacak Galatasaray derbisine çevrildi.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Antalyaspor'u konuk etti. Mücadele sarı-lacivertlilerin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller Enner Valencia ve Miha Zajc'dan geldi.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 77'ye yükseltti. 82 puanlı Galatasaray şampiyonluğunu matematiksel olarak ilan etti. Antalyaspor 38 puanda kaldı.

ALİ KOÇ DEV TEPKİ!

Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'nü yenerek şampiyonluğunu ilan ederken, Fenerbahçe ise ikinci sırada kaldı.

Antalyaspor maçında başkan Ali Koç ve yönetimi protesto edildi. Sarı-lacivertli tribünler, "Söylesene başkan; ne oldu sözlerin, koskoca Fener'i ne hale getirdin" tezahüratlarıyla yönetimi istifaya çağırdı.

Fenerbahçeli taraftarlar, müsabakanın son anlarına doğru ise Aziz Yıldırım lehine tezahüratlarda bulundu.

5. YIL SONUNDA ALİ KOÇ'UN KUPASI YOK!

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti 9 yıla çıktı. Sarı-lacivertliler, başkan Ali Koç döneminde hiç kupa kazanamadı.

Fenerbahçe, büyük umutlarla başladığı 2022-2023 sezonunda şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdı.

Sezona Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde büyük umutlarla başlayan sarı-lacivertliler yine son nefeste şampiyonluğu kaptırarak taraftarını üzdü.

Şampiyonluk hasreti 9 yıla çıkan Fenerbahçe, en son 2013-14 sezonunda mutlu sona ulaşmıştı. Aradan geçen yıllarda Galatasaray 4, Beşiktaş 3, Başakşehir ve Trabzonspor da 1'er kez şampiyonluk yaşadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...