Kayserispor efsanesi İlhan Parlak 36 yaşında futbolu bıraktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kayserispor efsanesi İlhan Parlak 36 yaşında futbolu bıraktı

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

2004-2007 ve 2020-2023 yılları arasında Kayserispor forması giyen İlhan Parlak, 36 yaşında aktif futbol kariyerini sonlandırdı. 2007 yılında 1 milyon euroya Fenerbahçe'ye transfer olan tecrübeli futbolcu 50’den fazla teknik direktörle çalışmış, Süper Lig’de en çok forma terletmiş sporculardan birisi olarak hafızalarda yer etti.

Süper Lig’de son olarak Kayserispor forması giyen İlhan Parlak, 36 yaşında aktif futbol hayatını sonlandırdığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama futbol kariyerini sonlandırdığını açıklayan Parlak, futbolun farklı alanlarında başarı göstermek için İngiltere’de çalışmalara başlayacağını söyledi.

50'DEN FAZLA TEKNİK DİREKTÖRLE ÇALIŞTI

İlhan Parlak’ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

"Futbol kariyerime başlangıcım olan Kayserispor formasıyla sonlandırmak istiyorum. Hikayemde emeği olan herkese teşekkür ederim. 50’den fazla teknik direktörle çalışmış, Süper Lig’de en çok forma terletmiş sporculardan birisi olarak, futbolun diğer alanlarında başarılı olmak için İngiltere’de çalışmalarıma başlayacağım. Sevgilerimle."

https://twitter.com/KayserisporFK/status/1702401164967399457

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...