Fenerbahçe'de İsmail Kartal’ın yerine efsane isim mi gelecek? Ahmet Çakar'ın Ali Koç’a seslenişi gündem oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında kendi evinde Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, büyük darbe aldı. Şampiyonluk yarışı verdiği Galatasaray, Trabzonspor’u 5-1 mağlup ederken sarı-lacivertli ekibin taraftarları baya sinirlendi. Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Ali Koç’a seslenerek Kartal yerine efsane isim Jose Mourinho’nun getirilmesini istedi.

Dün Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldı. Şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın Trabzonspor’u 3 puanla geçmesi taraftarları korkuttu.

İsmail Kartal’ın yerine efsane isim gündeme gelmeye başladı. Beyaz Futbol yorumcusu ve aynı zamanda eski hakem Ahmet Çakar, AS Roma'dan ayrılan ve boşa çıkan Jose Mourinho'yu önerdi, bu öneri sosyal medyada yankı buldu.

FENERBAHÇE’DEN BÜYÜK KAYIP 

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Yılport Samsunspor karşı karşıya geldi. Kadıköy'deki karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin golü 12. dakikada İrfan Can Kahveci'den gelirken Yılport Samsunspor'da skoru dengeleyen isim 62. dakikada frikikten Emre Kılınç kaydetti. Sarı lacivertliler zirve yarışında evinde 2 puan bıraktı 54 puanla liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal’ın yerine efsane isim mi gelecek? Ahmet Çakar'ın Ali Koç’a seslenişi gündem oldu

AHMET ÇAKAR ALİ KOÇ’A SESLENDİ 

Alınan beraberlik sonucunda Galatasaray’ın Trabzonspor’u farkla geçmesi taraftarları tedirgin etti. Fenerbahçe’nin şampiyonluk tahtı sallanırken Ahmet Çakar’dan bomba bir açıklama geldi.

Beyaz Futbol’da konuşan Ahmet Çakar, Başkan Ali Koç’a seslendi. İsmail Kartal yerine efsane isim Jose Mourinho’nun getirilmesini istedi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal’ın yerine efsane isim mi gelecek? Ahmet Çakar'ın Ali Koç’a seslenişi gündem oldu

Efsane hocanın boşta olduğunu belirten Çakar, bu transferin hem takıma hem de prestij olarak artı avantaj sağlayacağını ifade etti. 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...