Korku dolu anlar: Galatasaraylı futbolcu ölümden döndü

Düzenleyen:
Korku dolu anlar: Galatasaraylı futbolcu ölümden döndü

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Sporting Charleroi'ya kiraladığı Valentine Ozornwafor, rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası bilincini kaybetti, adeta ölümden döndü.

Belçika PRO Lig'in 28'inci haftasında Sporting Charleroi ile Saint-Gilloise arasındaki mücadele izleyenlere korku dolu anlar yaşattı. Galatasaray'dan kiralık olarak Sporting Charleroi'ya gönderilen 22 yaşındaki Valentine Ozornwafor adeta ölümden döndü.

İKİ KEZ BİLİNCİNİ KAYBETTİ

Maça ilk 11'de başlayan genç futbolcu, karşılaşmanın 46'ncı dakikasında rakip oyuncu Dante Vanzeir ile ikili mücadeleye girdi. Vanzeir, Ozornwafor'un boynuna yumruk attı. Nijeryalı oyuncu, yediği yumrukla baygınlık geçirdi ve iki kez bilincini kaybetti.

Sahayı sedyeyle terk eden ve apar topar hastaneye kaldırılan Valentine Ozornwafor'a yapılan tetkik ve tedavilerin ardından durumunun iyi olduğu ve gözlem altında kalacağı duyuruldu.

Korku dolu anlar: Galatasaraylı futbolcu ölümden döndüGenç stoper, aldığı darbe sonrası iki kez bilincini kaybetti

GÖZLEM ALTINDA TUTULACAK

Kulüpten yapılan açıklamada, "Savunmacımız Valentine Ozornwafor hakkındaki ilk haberler güven verici. Sahada iki kez bilincini kaybettikten sonra bilinci açıldı. Sarsıntı protokolüne göre gözlem altında kalacak" mesajı herkesi rahatlattı.

Valentine Ozornwafor'un Galatasaray'la olan sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek.

(Görüntüler Tivibu Spor'dan alınmıştır)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...