Galatasaray’dan Fenerbahçe kalesine gol yağmuru! Genç futbolcudan olay gönderme

Düzenleyen:
Galatasaray’dan Fenerbahçe kalesine gol yağmuru! Genç futbolcudan olay gönderme

SPOR Haberleri

Elit U17 Ligi 1. Grup 16. Hafta maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe kendi sahasında Galatasaray’a 5-0 skorla mağlup oldu. Maçta 3 gol atan Galatasaray’ın genç yeteneği Beknaz, karşılaşma sonrası yaptığı paylaşımla sosyal medyayı adeta salladı.

Elit U17 Ligi’nde Galatasaray ile Fenerbahçe takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Galatasaray’ın U16 takımı 5-0’lık ezici bir skorla kazandı. 

FARKLI SKORLA YENİLDİ 

Fenerbahçe U16 takımı, Galatasaray’ı 3-1’lik skorla mağlup ederken, U17 takımları arasında oynanan maçı Galatasaray 5-0 kazandı.

Galatasaray’dan Fenerbahçe kalesine gol yağmuru! Genç futbolcudan olay gönderme

HAT-TRİCK YAPTI

Galatasaray’ın 5-0 kazandığı maçta, Baran Demiroğlu hat-trick yaptı. Diğer goller ise Ali Turap Bülbül ve İnanç Gürbüz'den geldi.

PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU 

Alınan galibiyet sonrası Galatasaray’ın genç yeteneği Beknaz Almazbekov, sosyal medya hesabından sert bir gönderme yaptı. Maçtan kare paylaşan Beknaz, "Sarmıyor artık" ifadesini kullandı. Bu sözlere Sarı-Lacivertli taraftarlar sosyal medyada tepki gösterdi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe kalesine gol yağmuru! Genç futbolcudan olay göndermeGenç oyuncunun paylaşımı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...