Kurt Zouma’dan skandal hareket: Çocuğunun gözü önünde kedisini tekmeledi

Düzenleyen:
Kurt Zouma’dan skandal hareket: Çocuğunun gözü önünde kedisini tekmeledi

SPOR Haberleri

Fransa Milli Takım oyuncusu Kurt Zouma, sosyal medya hesabından paylaştığı korkunç video ile gündem oldu. West Ham United’ın yıldız oyuncusu, küçük çocuğunun gözü önünde kedisini tekmeleyerek kahkaha attığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Fransız oyuncunun paylaşımına tepkiler üst üste gelirken, yıldız futbolcu konuyla ilgili açıklama yaptı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United’a forma giyen Kurt Zouma, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla gündem oldu. Fransız futbolcunun küçük çocuğunun önünde kedisine defalarca tekme attı. Kurt Zouma’nın paylaşımı üzerine harekete geçen West Ham United, yıldız futbolcusunu kadro dışı bıraktı. 

KEDİSİNİ DEFALARCA TEKMELEDİ 

Fransa Milli Takım oyuncusu Kurt Zouma, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla skandala imza attı. Evdeki kedisini tekme atarak kovalayan Zouma, kahkaha atarak defalarca kedisi tekmeledi. Çocuğunun da yanında olduğu görülen videoyu, Zouma’nın kardeşi Yoan’ın çektiği öğrenildi. 

Kurt Zouma’dan skandal hareket: Çocuğunun gözü önünde kedisini tekmelediKedisine defalarca tekme attı.

KADRO DIŞI BIRAKILDI 

Paylaşımı üzerine tepki alan West Ham United’ın yıldız futbolcusu, kadro dışı bırakıldı. Glen tepkiler üzerine Fransız futbolcu Zouma, açıklamalarda bulundu. 

“HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM” 

Gelen tepkiler üzerine açıklamalarda bulunan Zouma, "Videodan rahatsız olan herkesten özür dilerim. Çok üzgünüm. Herkesi temin ederim ki kedimiz gayet iyi durumda ve sağlıklı. Bütün ailemiz tarafından seviliyor ve el üstünde tutuluyor. Bir daha bu davranış olmayacak" dedi.

Kurt Zouma’dan skandal hareket: Çocuğunun gözü önünde kedisini tekmelediHakkında soruşturma başlatıldı.

HAPİS CEZASIYLA KARŞI KARŞIYA 

Telegraph'taki habere göre; Kurt Zouma'ya kediye şiddet uyguladığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...