Acun Ilıcalı’nın yenilmezlik serisi sona erdi! Hull City ilk mağlubiyetini aldı

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı’nın yenilmezlik serisi sona erdi! Hull City ilk mağlubiyetini aldı

SPOR Haberleri

Hull City’i satın almasıyla İngiltere’de gündem olan Acun Ilıcalı, yeni takımıyla bir ilki yaşadı. Ilıcalı’nın takımı satın almasından sonra 3 maçını da file vermeden kazanan Hull City, ilk yenilgisini aldı. İngiltere Championship'in 30. Haftasında kendi sahasında Preston ile karşılaşan Hull City, mücadeleyi 1-0 kaybetti.

Takımın başına geçmesiyle istikrar yakalayan Acun Ilıcalı, Hull City’le ilk yenilgisini aldı. İngiltere Championship'in 30. Haftasında evinde Preton'u ağırlayan Hull City, maçı 1-0’lık skorla kaybetti. Alınan mağlubiyetle yenilmezlik serisi bozuldu. 

İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI 

Karşılaşmada büyük çekişmeler yaşanırken, Preston 51’inci dakikada Cameron Archer’in golüyle galibiyeti aldı. Alınan mağlubiyetle ilk kez mağlup olan Hull City, 32 puanda kaldı. Preston ise yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı ve 41 puana yükseldi.

Acun Ilıcalı’nın yenilmezlik serisi sona erdi! Hull City ilk mağlubiyetini aldıİlk mağlubiyetini aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...