Lidere selam dur! Beşiktaş Sivasspor'u 3-1'le geçti

Lidere selam dur! Beşiktaş Sivasspor'u 3-1'le geçti

SPOR Haberleri

Weghorst önce Muleka’ya asist yaptı, sonra kendi attı... Masuaku’nun pasında Muleka bir kere daha sahne aldı... Sabi’a’nın jeneriklik golü Yiğido’ya teselli oldu... Kara Kartal çok yüksek uçuyor...

MURAD TAMER

Beşiktaş dün gece taraftarını mest ederken böyle devam ederse şampiyonluğun en güçlü adayı olacağını ispatladı. Kadrosu Premier Lig’de forma giymiş oyuncularla dolu olan Beşiktaş tıpkı İngiliz takımları gibi ilk düdükten itibaren rakiplerine nefes aldırmayan baskıya önceki iki maçta olduğu gibi devam etti. Hâl böyle olunca ilk 45 dakikada skoru 3-0’a getirdi Valerien Ismael’in takımı.

SİSTEM DEĞİŞSE DE...

Yeni transfer Dele Alli’nin gelişiyle geçilen 4-2-3-1 sistemini sanki yıllardır oynuyor gibiydi Kartal. Kanat bekleri bile gol atmak ve gol pası vermek için yırtınıyordu. İleri hücum hattı şiirsel bir uyum içinde Sivasspor savunmasının başını döndürürken, rakibe hiç pozisyon vermeyen bir Beşiktaş vardı sahada.

SKOR RAHATLATTI

Beşiktaş’ın harika futbolundan daha da önemlisi yeni oyuncular sanki Dolmabahçe doğumlu gibilerdi. Siyah beyazlı taraftarlar hafta içi geç saatte oynanan maçta tribünleri tıka basa doldurmanın karşılığını hem galibiyet hem de muhteşem bir futbol seyrederek aldı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...