Altay Bayındır'dan "Galatasaray'da forma giyer misin?" sorusuna cevap

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Altay Bayındır'dan "Galatasaray'da forma giyer misin?" sorusuna cevap

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Bu yaz Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan milli kaleci Altay Bayındır, Manchester United - Galatasaray maçı öncesi dikkat çekici bir açıklamada bulundu. Yıllarca Fenerbahçe kaptanlığı yapan 25 yaşındaki eldivenin "Galatasaray'da forma giyer misin?" sorusuna verdiği cevap Fenerbahçeliler'i kızdırdı.

Manchester United'ın Türk kalecisi Altay Bayındır yarın Galatasaray ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesi açıklamalarda bulundu. beIN Sports'a konuşan Fenerbahçe'nin eski kaptanı, Manhester United - Galatasaray maçı için şunları söyledi: 

GALATASARAY CAMİASINA GÖZ KIRPTI

"Güzel ve değişik bir duygu. Kendi ülkenin takımıyla oynuyorsun. Sen de ülkeni temsilen böylesine büyük bir camianın oyuncususun güzel bir duygu. Ben de onları misafirperver bir şekilde karşılayacağım. Tabii ki benim şu an renkleri uğruna savaş verdiğim bir takım var ama benim için her zaman ülkemin takımının oyuncuları değerlidir. Herhangi bir ayrım yapmam.

Her zaman başımın üstünde yerleri var. Ama sahaya çıktığımız zaman biz de kazanmak için mücadele vereceğiz. Orada arkadaşlarım var zaten hepsiyle konuşuyoruz. İnşallah sakatlıksız, kazasız, belasız bir maç olur. Zaten Galatasaray camiasının da beni orada güzel karşılayacağına eminim."

Altay, "Galatasaray'da forma giyer misin?" sorusuna ise "Fenerbahçe'nin yeri bende çok ayrı. Ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. O zamanki süreç ne getirir bilemiyorum" cevabını verdi.

Altay Bayındır'dan

Manchester United Altay Bayındır için Fenerbahçe'ye 5 milyon euro ödedi.

ALTAY'IN ZAMANI GELMEDİ

Manchester United'ın sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği milli kaleci Altay Bayındır'ın ilerleyen dönemlerde forma şansı bulacağını kaydeden teknik direktör Erik ten Hag ise bugün Altay için "Altay'la ve Onana, iki çok iyi kalecimiz var. Antrenmanlarda çok iyi performans gösteriyorlar. Zamanı geldiğinde Altay da forma giyecek." açıklamasında bulunmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...