Mete Gazoz'dan alkışlanacak hareket! Olimpiyat şampiyonu olduğu okunu açık artırmaya çıkardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mete Gazoz'dan alkışlanacak hareket! Olimpiyat şampiyonu olduğu okunu açık artırmaya çıkardı

SPOR Haberleri

Milli okçu Mete Gazoz, Kahramanmaraş depremi için elini taşın altına koyan isimler arasına girdi. Gazoz, altın madalya kazandığı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kullandığı oku açık artırmaya çıkardı. Elde edilecek gelir, depremden etkilenen çocukların eğitiminde kullanılacak.

Kahramanmaraş depremi sonrası yaraları sarmak için tüm Türkiye seferber oldu, ünlü isimler de bağışları ve başlattıkları yardım kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Bu isimler arasında 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanarak ülkemizi gururlandıran milli okçu Mete Gazoz da yer aldı.

Milli Okçu Gazoz, altın madalya kazandığı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kullandığı oku açık artırmaya çıkardığını ve gelecek geliri 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklarının eğitiminde kullanılması için bağışlayacağını duyurdu.

TEKLİF 105 BİN LİRA

Mete Gazoz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Socrates Dergi tarafından, geliri depremden etkilenen çocuklarımızın eğitiminde kullanılmak üzere başlatılan açık artırmada ben de şampiyon olduğum 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda kullandığım okumu bağışladım. Şu an için güncel teklif 80 bin lira. Teklif vermek ve diğer birçok kıymetli eşyanın açık artırmasına katılmak için SocratesSahada.com adresini ziyaret edebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Mete Gazoz'un oku için verilen teklif 105 bin lira olarak güncellendi. (AA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...