Milan - İnter derbisinde son şampiyon 3-2 galip geldi, Hakan Çalhanoğlu yine hedefteki isimdi

İtalya'da geçen sezon şampiyonluk yarışına tutuşan Milano'nun iki devi, Serie A'nın 5. haftasında kozlarını paylaştı. Hakan Çalhanoğlu'nun 90 dakika sahada kaldığı maçı Milan 3-2 kazanmayı başardı. 5 maçta yenilmeyen Stefano Pioli'nin takımı 11 puanda. Lazio deplasmanından sonra ezeli rakibine de mağlup olan İnter 9 puanda kaldı.
MİLAN - İNTER (3-2) ÖZET İZLE
Serie A'nın 5. haftasında Milano derbisinde Milan evinde Inter ile karşı karşıya geldi.
Konuk ekip 21. dakikada Marcelo Brozovic'in golü ile 1-0 öne geçerken, ev sahibi takımı 28. dakikada Rafael Leao ile karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda 54. dakikada Olivier Giroud ve 60. dakikada da Rafael Leao bir kez daha sahneye çıktı ve Milan skoru 3-1'e getirdi. Inter daha sonra 67. dakikada Edin Dzeko'nun golü ile farkı 1'e indirdi. Mücadelenin geri kalanında başka gol olmayınca derbiyi Milan, 3-2 kazandı.
SAN SİRO'DA KOREOGRAFİ ŞOV
Inter'de milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu 11 başladığı müsabakada 90 dakika sahada kaldı. Milan taraftarları eski yıldızını top ayağına her geldiğinde ıslıklamayı yine ihmal etmedi.
Bu sonucun ardından Milan puanını 11'e çıkarırken, bu sezonki ikinci mağlubiyetini alan Inter 9 puanda kaldı.
Milan gelecek hafta Sampdoria'ya konuk olacak. Inter ise Torino ile evinde mücadele edecek.