Milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz'dan Türkiye'ye destek: Depremzedeler için kasiyerlik yapacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz'dan Türkiye'ye destek: Depremzedeler için kasiyerlik yapacak

SPOR Haberleri

Türkiye'de meydana gelen depremlerin ardından dünyanın dört bir yanından depremzedeler için destek geliyor. Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Stefan Kuntz ise depremzedeler için Almanya'da yaşadığı kasabadaki bir süpermarkette bir saatliğine kasiyerlik yapacağını açıkladı.

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyaları sürüyor. Depremzedelere bir destek de A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'dan geldi. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, yarın Almanya'da yaşadığı kasabada ülkenin en büyük süpermarket zincirinin şubesine giderek depremzedeler için kasiyerlik yapacak. 12.00-13.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte elde edilen gelir AFAD'a bağışlanacak.

HATAYSPOR VE YENİ MALATYASPOR LİGDEN ÇEKİLDİ

Bu arada, deprem felaketi spor camiasını da vurdu. Depremden ağır etkilenen kentlerin takımları bir bir bulundukları ligden çekilmeye başladı. Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Ahmet Yaman, yaşanan deprem felaketinde kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın vefatının ardından ligden çekilme kararı aldırdıklarını federasyona ilettiklerini belirtti.

Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, depremi en yakından yaşayan Hatayspor'un Süper Lig'den çekildiğini açıklamıştı.

RONALDO'NUN FORMASI DEPREMZEDELER İÇİN SATILDI

Öte yandan milli futbolcu Merih Demiral'ın aracılığında yürütülen depremzedeler için bağış kampanyasında yıldız futbolcuların imzalı formaları satışa çıktı. Demiral, Ronaldo, Bonucci ve Dybala'nın imzalı formalarının açık artırma yoluyla toplam 5 milyon TL'ye satıldığını ve bu paranın deprem bölgesinde kullanılmak üzere AHBAP Derneği'nin hesabına yatırıldığını söyledi. Merih Demiral, ünlü futbolcular Álvaro Morata ve Antoine Griezmann'ın formalarının açık artırmasının ise devam ettiğini belirtti. 

(İHA / AA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...