Napoli'de II. Walter Mazzarri resmen başladı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Napoli'de II. Walter Mazzarri resmen başladı

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Napoli hafta sonu iç sahada alından Empoli yenilgisinin ardından yollarını ayırdığı teknik direktör Rudi Garcia'nın yerine Walter Mazzarri'yi takımın başına getirdi. Mazzarri, 2009-2013 yılları arasında da Napoli'de görev yapmıştı.

Serie A şampiyonu Napoli teknik direktörlük görevine eski hocasu Walter Mazzarri'yi getirdi. Napoli, bu sezon 12 hafta sonunda 21 puanla 4. sırada yer alıyor. Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maçta 7 puan topladı.

Son olarak Cagliari'yi çalıştıran Mazzari, Mayıs 2022'den beri boştaydı. Mazzarri, 2009-2013 yılları arasında da Napoli'de görev yapmıştı.

IGOR TUDOR'A 8 AYLIK TEKLİF

Napoli, 8 aylığına takımın başına getirmek istediği Igor Tudor'dan olumsuz cevap aldı. Hırvat teknik adam daha uzun süreli projelerde yer almak istediğinden İtalyan devinin teklifini reddetti.

https://twitter.com/sscnapoli/status/1724445696579825721

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...