İtalya Milli Takımı'nda Luciano Spalletti dönemi! Napoli'yi 33 yıl sonra şampiyon yapmıştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İtalya Milli Takımı'nda Luciano Spalletti dönemi! Napoli'yi 33 yıl sonra şampiyon yapmıştı

SPOR Haberleri

İtalya Milli Takımı'nda Roberto Mancini'nin yerine Luciano Spalletti getirildi. Geçen sezon Napoli'yi Serie A şampiyonluğuna taşıdıktan sonra dinlenmek amacıyla mesleğine bir yıl ara vereceğini açıklayan 64 yaşındaki teknik direktör Spalletti, milli takımın başına geçti.

İtalya Milli Takımı'nda Roberto Mancini'den boşalan teknik direktörlük görevine Napoli'yi geçen sezon şampiyon yapan Luciano Spalletti getirildi. İtalya Futbol Federasyonu, 64 yaşındaki teknik direktörün görevine 1 Eylül'den itibaren başlayacağını açıkladı.

NAPOLİ'DE TARİHİ ŞAMPİYONLUK

Spalletti yönetiminde Napoli, 33 yıl aranın ardından geçen sezon şampiyonluk yaşamıştı. İtalyan teknik direktör ise dinlenmek amacıyla mesleğine bir yıl ara vereceğini belirterek Napoli'den ayrılmıştı.

Serie A tarafından 2022-2023 sezonunun en iyi teknik direktörü seçilen Spalletti, son olarak UEFA tarafından aynı kategoride Pep Guardiola ve Simone Inzaghi ile 3 finalist arasına kalmıştı.

Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Mancini, İtalya Milli Futbol Takımı'ndaki teknik direktörlük görevinden geçen hafta sonu istifa etmişti.

https://twitter.com/Azzurri_En/status/1692601645186609565

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...