Liverpool'a Japon orta saha; 30 yaşındaki Wataru Endo 4 yıllık sözleşme imzaladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Liverpool'a Japon orta saha; 30 yaşındaki Wataru Endo 4 yıllık sözleşme imzaladı

SPOR Haberleri

Bu yaz orta sahadan 7 futbolcuyla yollarını ayıran, Caecido'yu da Chelsea'ye kaptıran Liverpool, Stuttgart'ın 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Wataru Endo'yu kadrosuna kattı. Japon futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı. Sezona Chelsea beraberliğiyle başlayan "Kırmızılılar" Premier League'in 2. haftasında Bournemouth'u ağırlayacak.

Premier League devi Liverpool, Stuttgart'tan 30 yaşındaki Japon futbolcu Wataru Endo'yu transfer etti. 19 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Japon futbolcu Liverpool ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

30 yaşındaki orta saha kulübün internet sayfasından yaptığı açıklamada, "Şu anda çok mutluyum ve Liverpool'da büyük bir kulübe katılacağım için çok heyecanlıyım." ifadesini kullandı.

Endo, 2017 yazında 1.5 milyon euroya transfer olduğu Stuttgart'ta forma giydiği 4 sezonda 133 maça çıktı ve 15 gol attı.

https://twitter.com/LFC/status/1692580304047714410

ORTA SAHADAN 7 İSİM EKSİLDİ!

Liverpool bu yaz Henderson ve Fabinho'nun yanı sıra orta saha oyuncuları Naby Keita (Werder Bremen), James Milner (Brighton), Fabio Carcalho, Arthur ve Beşiktaş'a gelen Oxlade-Chamberlain ile yolları ayırmıştı.

Fabinho bu yaz Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu. Roberto Firmino da Al-Ahli'ye imza atmıştı. Liverpool'un merkez orta saha rotasyonunda an itibariyle Bajetic, Thiago, Curtis Jones ve yeni transfer Mac Allister bulunuyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...