Liverpool'da orta saha kalmadı! Fabinho 46 milyon euroya İttihad'a transfer oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Liverpool'da orta saha kalmadı! Fabinho 46 milyon euroya İttihad'a transfer oldu

SPOR Haberleri

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un "dünyanın en iyi 6 numarası" olarak tanımladığı Fabinho kariyerine Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden İttihad'da devam edecek. Sarı-Siyahlılar 29 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Liverpool'un kasasına bu transferden 46 milyon euro peşin para girecek.

Liverpool orta sahasında bir ayrılık daha... Kaptan Jordan Henderson'u 14 milyon euroya Steven Gerrard'ın çalıştırdığı El-İttifak'a satan Premier League devi, Fabinho'yu da 46 milyon euroya bir başka Suudi kulubü İttihad'a sattı.

Karim Benzema ve N'Golo Kante transferleriyle adından söz ettiren İttihad, 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

ORTA SAHADAN 7 İSİM EKSİLDİ!

Liverpool bu yaz Henderson ve Fabinho'nun yanı sıra orta saha oyuncuları Naby Keita (Werder Bremen), James Milner (Brighton), Fabio Carcalho, Arthur ve adı Beşiktaş'la anılan Oxlade-Chamberlain ile yolları ayırmıştı.

Fabinho bu yaz Suudi Arabistan'ın yolunu tutan 3. Liverpool oyuncusu oldu. Roberto Firmino da Al-Ahli'ye imza atmıştı. Liverpool'un merkez orta saha rotasyonunda an itibariyle Bajetic, Thiago, Curtis Jones ve yeni transfer Mac Allister bulunuyor. 

Liverpool'da orta saha kalmadı! Fabinho 46 milyon euroya İttihad'a transfer oldu

Liverpool'dan Fabinho'ya teşekkür paylaşımı. Sambacı 5 sezon önce Monaco'dan 45 milyon euroya alınmıştı.

YENİ KAPTAN VAN DİJK

Liverpool'dan Jordan Henderson'un 12 yıllık kariyerinin ardından Suudi Arabistan'ın yolunu tutması üzerine birinci kaptanlığa Hollandalı stoper Virgil Van Dijk'in getirildiği açıklandı.

https://twitter.com/LFC/status/1686059164240584705

https://twitter.com/ittihad/status/1686100407506833409

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1686121357388439552

Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...