Al Ahli Newcastle United'dan Allan Saint-Maximin'i kadrosuna kattı! Mahrez, Firmino, Mendy...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Al Ahli Newcastle United'dan Allan Saint-Maximin'i kadrosuna kattı! Mahrez, Firmino, Mendy...

SPOR Haberleri

Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımı Newcastle United'ın yıldız ismi Allan Saint-Maximin'i kadrosuna kattı. 26 yaşındaki Fransız futbolcu için Premier League ekibine 27 milyon euro bonservis ödendi. Al Ahli bu yaz Liverpool'dan Roberto Firmino, Manchester City'den Riyad Mahrez ve Chelsea'den kaleci Edouard Mendy'yi transfer etmişti.

Premier League'de sezonu ilk 4'te tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi vizesi alan Newcastle United, Suudi sermayesi öncesi yıldız ismi Allan Saint-Maximin'i Al Ahli'ye sattı.

Bu yaz Manchester City'den Riyad Mahrez için 35 milyon euro, Chelsea'den kaleci Edouard Mendy için de 18.5 milyon euro ödeyen Suudi Arabistan kulübü, 26 yaşındaki Fransız yıldız için ise 27 milyon euro ödedi. Al Ahli, Liverpool'dan ayrılan Brezilyalı yıldız Roberto Firmino'yu ise bedavaya almıştı.

NEWCASTLE UNİTED 18'E ALMIŞTI

Fransız kanat forveti, 2019'da OGC Nice'ten 18 milyon euroya transfer edilmişti. Saint-Maximin Newcastle United formasıyla 124 maça çıktı, 13 maçta gol attı ve 21 asist kaydetti.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1685681352711012352

Al Ahli Newcastle United'dan Allan Saint-Maximin'i kadrosuna kattı! Mahrez, Firmino, Mendy...

Riyad Mahrez Al Ahli antrenmanında.

26 yaşındaki futbolcu, United'ın Premier Lig'deki ilk sezonunu 13. sırada bitirmesine yardımcı oldu, ardından sonraki sezonlarda 12. ve 11. oldu. Geçen sezon, Magpies'in UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanmak için 4sırada yer aldığı 25 lig maçına çıktı ve kulüp finale yükselirken Carabao Kupası'nda 6 maça çıktı.

Newcastle United ise bu yaz Sandro Tonali ve Harvey Barnes transferleriyle adından söz ettirmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...