Newcastle United Harvey Barnes transferini açıkladı; 44 milyon euro bonservis, 5 yıllık imza

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Newcastle United Harvey Barnes transferini açıkladı; 44 milyon euro bonservis, 5 yıllık imza

SPOR Haberleri

Premier League'den düşen Leicester City'de kaptan Johny Evans, milli stoper Çağlar Söyüncü, İngiliz yıldız James Maddison, Belçikalı orta saha Youri Tielemans ve Beşiktaş'a transfer olan Daniel Amartey'in ardından İngiliz kanat oyuncusu Harvey Barnes da ayrıldı. 25 yaşındaki yıldız 44 milyon euroya Newcastle United'a satıldı.

Premier League'de Şampiyonlar Ligi vizesi alan 4 takımdan biri olan Newcastle United, İtalyan yıldız Sandro Tonali'nin ardından transferde 2. bombayı Harvey Barnes ile patlattı.

Küme düşen Leicester City'nin 25 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu Harvey Barnes, 44 milyon euro bonservisle "Saksağanlar"a katıldı.

TAKIMININ EN GOLCÜSÜ OLMUŞTU

Kulüpten yapılan açıklamada Barnes'la 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. İngiltere Milli Takımı'nda 1 maçta görev alan Barnes, geçen sezon Leicester City'de 13 gol atarak takımın en golcü oyuncusu olmuştu.

Harvey Barnes; Sandro Tonali ve Yankuba Minteh'in ardından yaz döneminde Newcastle United'ın kadrosuna katılan üçüncü oyuncu oldu.

https://twitter.com/NUFC/status/1683115034220560392

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...